Abonneren  Inloggen

Print.com kondigt nieuwe internationale bestemmingen aan tijdens Drupa ‘24

24 mei 2024

Partnerbericht uit PRINTmatters Drupa Essentials

De crew van Print.com heeft niet stilgezeten het afgelopen jaar. Nadat het bedrijf kantoren opende in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk staan er voor 2024 nieuwe bestemmingen op het vliegplan. Met de uitbreiding zijn het platform en de webapp binnenkort beschikbaar voor printprofessionals, creatives en brands in negen landen in Europa. Tijdens Drupa 2024 in Düsseldorf maakt Print.com bekend welke nieuwe markten op het vliegplan staan.

Toolbox voor printprofessionals

Print.com vloog in 2018 uit de startblokken met maar één doel: hét first­class printplat­form worden voor Frequent Flyers wereldwijd. Het platform combineert (eigen) productie en co­creatie met een focus op de professio­nele markt: printprofessionals, creatives en brands. Klanten, ook wel ‘Frequent Flyers’ genoemd, hebben toegang tot een exclusieve webapp waar zij de prijzen van duizenden printproducten direct vergelijken of de inkoop van print kunnen automatiseren via API­-koppelingen.

First-class naar de internationale markt

De combinatie van printplatform en klant­beleving is ook over de grens een succes. Sinds de oprichting heeft Print.com zijn aanwezigheid in de buurlanden relatief snel uitgebreid. In 2019 landde het bedrijf in Brus­sel en begin 2020 opende het platform een kantoor in Würzburg. Sinds oktober 2020 is Print.com actief in Frankrijk en medio 2022 zette de printcrew voet aan de grond in Oostenrijk.

Aanwezigheid op Drupa 2024

Van 28 mei tot en met 7 juni 2024 landt Print.com op Drupa in Düsseldorf. Verdeeld over twee stands informeert de printcrew beursbezoekers over de mogelijk­heden van tooling en automatisering, van print on demand tot marketing tools en workflow­-automatisering. De verwachting is dat het bedrijf flink uitpakt, geheel in first­class vliegthema zoals we dat van Print.com kennen, inclusief goodiebags en versgebak­ken stroopwafels.

Print: Hal 7a stand D04

In Hal 7a staat de crew klaar om je te infor­meren over onder andere de uitbreidingen van het machinepark van Print.com Producti­ons in Oss. Large format, offset, digital prin­ting en dye­sublimatie stonden al op de kaart. Recent heeft Print.com geïnvesteerd in een Durst P5 350 grootformaatprinter en een Canon iX3200 inkjetprinter.

Toolbox: Hal 4 stand D21

De Print.com­-stand in Hal 4 staat in het teken van de digitale transformatie van de printindustrie. Hier kom je alles te weten over de nieuwste tools en crossmediale integra­ties die Print.com aanbiedt om printmanage­ment voor Frequent Flyers naar een hoger niveau te tillen.

Claim hier alvast je gratis Print.com goodiebag

Bezoek Print.com tijdens Drupa 2024: Hal 4, stand D21 en Hal 7A, stand D04


Wat kun je op Drupa verwachten en wat mag je niet missen? Ontvang de gratis PRINTmatters Drupa-special!