Abonneren  Inloggen

Drupa 2024: Jouw bedrijf in de speciale, downloadbare PRINTmatters themagids?

5 april 2024

Drupa 2024 nadert met rasse schreden. Net als de digitale, downloadbare themagids die PRINTmatters rondom dit grootse evenement uitbrengt. Een gids die geheel in het teken staat van drupa en waarin we uitlichten wat bezoekers aan de beurs in Düsseldorf zeker niet mogen missen.

Een mooie gelegenheid ook om beursbezoekers op jouw aanwezigheid te attenderen en nieuwe ontwikkelingen binnen je bedrijf in de spotlights te zetten. De PRINTmatters themagids “drupa Essentials” is binnenkort gratis te downloaden en wordt onder de aandacht gebracht via de PRINTmatters-website, nieuwsbrief en socials (inclusief LinkedIn).

Wil je deze special niet missen en jouw bedrijf, product of dienst hierin onder de aandacht brengen? Neem dan vandaag nog contact op met Jolanda de Graaf, via +31 (0)6-29259119 of jolanda@managementmedia.nl.

Foto boven: copyright Messe Düsseldorf / ctillmann


Wekelijks het laatste nieuws in je inbox met de PRINTmatters nieuwsbrief