Abonneren  Inloggen

Inkcups presenteert industriële en promotionele printoplossingen op FESPA 2024

22 februari 2024

Inkcups presenteert zijn assortiment gespecialiseerde digitale print- en softwareoplossingen op de FESPA Global Print Expo in Amsterdam. Inkcups is te vinden in Hal 2 (Stand C25), en neemt daarnaast deel aan de Personalise Make Wear smart factory in de Personalisation Experience (Hal 11).

De terugkeer van Inkcups naar FESPA 2024 volgt op de wereldwijde lancering van twee nieuwe producten, waaronder de compacte Helix® ONE benchtop cilindrische printer. Inkcups heeft nu aanzienlijke wijzigingen aangebracht in veel gebieden van de software en de werking van de Helix® ONE, waaronder updates voor de human-machine-interface (HMI), die op FESPA 2024 zullen worden geïntroduceerd.

Naast de vernieuwde Helix® ONE zal Inkcups zijn volledige industriële digitale printportfolio presenteren, waaronder:

● De XJET Switch UV-flatbedprinter

● De Helix® cilindrische inkjetprinter

● De Double Helix® cilindrische inkjetprinter, voorzien van twee print-armaturen voor het dubbele productievolume van cilindrische objecten

● De X5-T digitale UV-flatbedprinter

● ArtPrep®, Inkcups’ software voor het voorbereiden van illustraties

Op de Inkcups-stand is te zien hoe de machines full-colour afbeeldingen produceren op items variërend van draagtassen, bekers en waterflessen tot pennen. Inkcups neemt ook voor het eerst deel aan de Personalisation Experience. De Personalise Make Wear-factory zal de beschikking hebben over de cilindrische inkjetprinter Helix®, gecombineerd met software voor het voorbereiden van illustraties, ArtPrep®.

‘We leggen altijd waardevolle contacten en hebben geweldige gesprekken met de Europese industrie op FESPA,’ zegt Bobby Grauf, Managing Director van Inkcups Europe. We kijken ernaar uit om ons groeiende Europese klantenbestand in Amsterdam te ontmoeten om te bespreken hoe Inkcups hun succes in 2024 kan ondersteunen. We zijn ook erg enthousiast om te laten zien waartoe onze cilindrische printoplossingen in staat zijn, als onderdeel van de eerste de Personalize Make Wear smart factory op FESPA 2024.”

Meer informatie over de Personalisation Experience is te vinden op de website.


Wekelijks het laatste nieuws in je inbox met de PRINTmatters nieuwsbrief