Abonneren  Inloggen

Drupa 2024: Jouw bedrijf in de kijker?

9 februari 2024

In de aanloop naar DRUPA maakt PRINTmatters, naast een speciale editie van PRINTmatters Magazine, een digitale, downloadbare themagids. In deze Drupa Essentials lichten we uit wat bezoekers aan DRUPA zeker niet mogen missen.

Een mooie gelegenheid om beursbezoekers op jouw aanwezigheid te attenderen en nieuwe ontwikkelingen binnen je bedrijf in de spotlights te zetten. DRUPA Essentials is gratis te downloaden en wordt gedistribueerd via de PRINTmatters-website, nieuwsbrief en socials (inclusief LinkedIn).

Wil je jouw bedrijf, product of dienst onder de aandacht brengen in PRINTmatters Magazine en/of DRUPA Essentials? Neem dan contact op met Jolanda de Graaf, via +31 (0)6-29259119 of jolanda@managementmedia.nl!


Wekelijks het laatste nieuws in je inbox met de PRINTmatters nieuwsbrief