Abonneren  Inloggen

Faillissement binderij Van Den Burg Groep

29 januari 2024

De rechtbank Arnhem heeft op 23 januari het faillissement uitgesproken over de binderij Van den Burg Groep B.V. in Weurt.

De binderij Van den Burg Groep in Weurt, bij Nijmegen, was als familiebedrijf al ruim 85 jaar actief als nabewerker van grafische producten. Wat in Nijmegen begon met een schaar, een mes en een vouwbeen groeide uit tot een flinke onderneming. Eind jaren zestig verhuisde de onderneming naar Weurt waar het voor vele grafische ondernemingen in binnen- en buitenland boeken, brochures, folders, magazines en direct mail afwerkte. Bij Van den Burg Groep kon je terecht voor veel speciale bewerkingen, zoals perforeren, stansen, rondhoeken, rillen, boorgaten, Wire-o en busschroeven.

Beeld: Google Streetview


Wekelijks het laatste nieuws in je inbox met de PRINTmatters nieuwsbrief