Abonneren  Inloggen

Damen Drukkers neemt grafisch bedrijf Tuijtel over

4 december 2023

Damen Drukkers heeft vandaag bekendgemaakt grafisch bedrijf Tuijtel uit Hardinxveld-Giessendam over te nemen. Tuijtel blijft onder eigen naam opereren in de markt, maar de productie vindt met ingang van 2 januari 2024 plaats op de locatie van Damen Drukkers in Werkendam. De medewerkers van Tuijtel zullen meeverhuizen.

‘Zoals bekend kiest Damen Drukkers al jaren voor een groeistrategie’, zo licht Damen Drukkers de overname toe. ‘Wat ons betreft dé manier om onze bezetting en efficiëntie te optimaliseren en daardoor structureel te kunnen blijven investeren in onze concurrentiekracht. Tuijtel is een gerenommeerd familiebedrijf met een rijke, ruim honderdjarige traditie en een uitstekende naam als kwaliteitsdrukkerij. Het bedrijf kiest bewust voor de schaalgrootte van Damen Drukkers om zijn klanten ook op termijn te verzekeren van de kwaliteit en service die ze gewend zijn.’

Dat de medewerkers van Tuijtel meeverhuizen is volgens de drukkerij uit Werkendam een geweldige aanwinst voor het team. ‘Zo staan we nóg steviger als het gaat om advies en expertise. Door onze orderportefeuilles samen te voegen, hebben wij bovendien meer slagkracht op het gebied van inkoop én de power om concurrerend en up-to-date te blijven.’

Foto boven: Albert Tuijtel (midden) draagt per 2 januari 2024 de leiding over aan Jan en Maurice Damen (resp. links en rechts op de foto).


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters