Abonneren  Inloggen

Pinnacle Award voor HP

20 november 2023

De HP PageWide Advantage 2200 inkjetrotatiepers heeft een PRINTING United Alliance 2023 Pinnacle Award for Technology gewonnen. De Pinnacle Awards kijkt naar innovatie en producten die naar verwachting een aanzienlijke impact hebben.

De HP PageWide Advantage 2200 is het platform van een generatie inkjetwebpersen, dat voortbouwt op de platforms uit de T200-, T300- en T400-serie. Deze digitale rotatiepers ondersteunt papiergewichten van 40 tot 300 grams tot snelheden van 244 meter per minuut in zwart-wit en 152 meter per minuut in full colour. De pers is uitgerust met het nieuwe HP High Efficiency Drying (HED) en reduceert het totale energieverbruik per pagina met wel 60%, waarbij tot 80% van de verwarmde lucht wordt gerecirculeerd.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters