Abonneren  Inloggen

Samenwerking Impressed en Kapsenberg van Waesberge

2 oktober 2023

Impressed in Pijnacker en Kapsenberg van Waesberge in Rotterdam zijn een samenwerking aangegaan. De drukactiviteiten van Impressed verhuizen naar Rotterdam. Textielbedrukking en sign blijven in Pijnacker.

Impressed print & sign richt zich sinds haar oprichting in 1995 op het produceren van drukwerk, printwerk en belettering. Kapsenberg van Waesberge bestaat al wat langer. Al sinds 1590! De onderneming profileert zich nog steeds duidelijk als drukkerij en ‘drukken gewoon huisstijlen, folders en boeken’.

Als onderdeel van de samenwerking is er geïnvesteerd in een nieuwe Jet Press 750S van Fujifilm. Met deze investering onderstreept de onderneming klaar te zijn voor de toekomst. Met het model is gekozen voor de snelste, digitale, full color B2 vellenpers op de markt. Drukwerkkwaliteit op een digitale pers.

De druk- en printactiviteiten worden op de locatie Schuttevaerweg 160 (Spaanse Polder) Rotterdam gehuisvest. De signproducties vinden plaats aan de Weteringweg 11 in Pijnacker.

Foto boven: Impressed


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters