Abonneren  Inloggen

RMGT bouwt nieuwe fabriek voor offsetpersen

29 november 2022

RYOBI MHI Graphic Technology Ltd. (RMGT) gaat op het terrein van het hoofdkantoor in Japan een nieuwe fabriek bouwen. ‘Plant No.3’, met een vloeroppervlak van meer dan 4000 m2, zal worden gebruikt voor de montage van voornamelijk grootformaat vellen-offsetpersen.

De nieuwe fabriek, een gebouw van één verdieping, zal naar verwachting worden uitgerust met grote kranen en andere apparatuur voor de montage van grootformaat vellen-offsetpersen. De verwachte oplevering van de nieuwe fabriek is oktober 2023.

RMGT is in 2014 ontstaan ​​uit de fusie van de activiteiten van Ryobi Ltd. en Mitsubishi Heavy Industries Printing & Packaging Machinery, Ltd. RMGT-persen worden gebruikt in meer dan 170 landen en regio's over de hele wereld.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief