Abonneren  Inloggen

Overname De Bie Reclame door Succes Signs

19 juli 2021

De Bie Reclame, in Apeldoorn, is overgenomen door Succes Signs uit Almelo. Het Apeldoornse bedrijf is al sinds 1997 actief als expert in binnen- en buitenreclame.

Steneker Reclame

De Bie Reclame is nu na Steneker Reclame het tweede signbedrijf uit Apeldoorn dat onderdeel wordt van het landelijk opererende Succes Signs. In Dordrecht en Almelo bevinden zich nog andere vestigingen.

Kracht bundelen en versterken

Zowel Steneker als De Bie blijven onder eigen naam en vanuit eigen locatie werken. Voor de bestaande relaties en de dienstverlening verandert niets. De twee Apeldoornse bedrijven gaan de komende periode onderzoeken hoe ze de kracht van beide bedrijven kunnen bundelen en versterken.

Toewijding en professionaliteit

Aan Apeldoorndirect meldt de Bie: ‘Voor mij was het belangrijk dat ik een partij zou vinden die het bedrijf met dezelfde toewijding en professionaliteit voort zou zetten. Overigens ben ik nog lang niet van plan om het bijltje erbij neer te gooien. Ik ga in de nieuwe organisatie aan de slag als bedrijfsleider en kan dus dat blijven doen waar mijn hart ligt.’

Beeld: Facebook Steneker Reclame