Abonneren  Inloggen

Durst koopt aandelen Vanguard Digital Printing

8 oktober 2020
Premium

Het Italiaanse Durst, fabrikant van digitale print- en productietechnologieën, versterkt zijn positie in de print- en signmarkt met de verwerving van een meerderheidsbelang in het Amerikaanse Vanguard Digital Printing Systems.

Vanguard Digital produceert met name vlakbedprintsystemen voor eindproducten als bewegwijzering, decoratie en verpakking. Het gaat hierbij om een stevig assortiment vlakbedprinters en een enkele roll to roll printer. Durst is actief in diverse digitale printsegmenten, zoals golfkarton, labels, keramiek en textiel. Juist het vlakbedsegment ontbrak nog.


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren