Abonneren  Inloggen

Xerox en Bobst niet naar Drupa 2021

27 mei 2020

Om heel verschillende redenen hebben printerfabrikant Xerox en leverancier van flexo-, inkjet- en diepdrukpersen Bobst laten weten niet naar Drupa 2021 te gaan.

Xerox voert daarvoor twee redenen aan: de aanhoudende onzekerheid rondom de Coronapandemie en het vastgestelde tijdspad voor productlanceringen. De naar volgend jaar verplaatste drupa zou daar niet goed in passen.

Nieuwe communicatietechnieken

Bobst laat weten dat nieuwe communicatietechnieken de mogelijkheid bieden het contact met klanten efficiënter te laten zijn. De Zwitserse drukpersenbouwer gaat daarom zijn bestaande Competence Center verder ontwikkelen en klanten en prospects nieuwe tools voor de demonstratie van producten en oplossingen bieden. Deze transformatie moet leiden tot zogenaamde Smart Factories, met technieklounges, partnerschappen en toepassingsexperts om complete oplossingen van begin tot eind te tonen.