Abonneren  Inloggen

Spraakgestuurd bestellen bij Probo

1 april 2019

Probo introduceert vandaag (op 1 april) een interactieve spraakgestuurde bestelassistent, genaamd JIP. Deze geeft resellers via Google Home persoonlijk advies over hoe ze hun bestelling kunnen samenstellen en geeft daarna de bestelling door.

Uit het persbericht
JIP is gebaseerd op kunstmatige intelligentie die verbonden is met technologie van Probo. De servicebot is zelflerend en door JIP vaker in te schakelen voor bestellingen, wordt hij slimmer en persoonlijker. De komende periode staat een pre-launch gepland voor JIP en vanuit daar worden meer services aangeboden. Resellers kunnen zich aanmelden via probo.nl/jip.

Google Home
Google Home is een slimme luidspreker die op basis van spraaksturing opdrachten aanneemt voor verschillende services. JIP, een afkorting voor Jouw Interactieve Printassistent, ondersteunt resellers met een interactieve bestelmogelijkheid via spraakbesturing. De service begint door Probo uit te spreken tegen de Google Home.

Een filmpje maakt duidelijk waarom de dienst op 1 april wordt gelanceerd