Abonneren  Inloggen

Probo opnieuw in Top 250 Groeibedrijven

22 maart 2019

Voor het tweede jaar op rij heeft Probo een plekje in de Top 250 Groeibedrijven weten te veroveren. Op 20 maart is tijdens het jaarlijkse event van nlgroeit de lijst met de 250 bedrijven met de grootste groeiers van het afgelopen jaar bekend gemaakt.

Uit het persbericht
De Top 250 Groeibedrijven bestaat uit Nederlandse bedrijven die de meeste groei hebben laten zien in de periode van 2014 tot en met 2018. Daarbij moeten bedrijven in deze periode een minimale jaarlijkse groei van 20% in omzet en/of werknemers hebben gehad. De ranglijst komt tot stand door een samenwerking tussen het Erasmus Centre for Entrepreneurship en nlgroeit.

Over Probo
Probo is de logistieke dienstverlener die exclusief print voor resellers in de creatieve branche. Hiervoor combineren ze 100% e-commerce als gebruiksvriendelijke webshop voor printproducten met innovatieve maakindustrie. Met 350 medewerkers is Probo daarbij een grote werkgever in Dokkum. Naast het grootste assortiment innovatieve printproducten, helpt Probo resellers onder andere verder met gratis templates, mock-ups, een kennisbank en evenementen. Met deze verkooptools en services kunnen resellers hun klanten keer op keer verrassen.